boxmedia.hu | Juice2Go
Színek, formák, betűk, hangok - érzések és vágyak ébresztői, erről szól a Boxmedia.
boxmedia, arculat tervezés, csomagolás tervezés, branding, grafikai tervezés, 3d tervezés, render, bolt tervezés, retail design, shop design, interior, látványterv, látványtervezés
21552
single,single-portfolio_page,postid-21552,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Juice2Go

Juice2Go

Okleveles független természetes juice terapeuta által készített friss, hidraulikusan préselt, nyers juice-ok.

Juice nagyszerű módja annak, hogy kivonjuk a tápanyagot a friss zöldségekből és gyümölcsökből a víztartalommal együtt és tápanyagban gazdag koncentrált italt kapjunk.

Mivel a rostanyagot elvesztjük a juice készítés során, az emésztőrendszerünknek nem kell keményen dolgoznia, hogy tápanyaghoz jusson. Összehasonlítva a turmixokkal, – melyek rostot tartalmaznak és gyorsabban eltelítenek bennünket –lassabban szabadulnak fel a tápanyagok. Erre pozitívumként és negatívumként is tekinthetünk, egyik sem jó vagy rossz: más a céljuk. Akinek gyengébb az emésztőrendszere és nehezen emészti meg a rostokat, időszakosan pihentheti és regenerálhatja az emésztőrendszerét, ugyanakkor koncentrált mennyiségben jut a szervezete vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz, amivel a szervezetét egy energiabombával látja el, mely hozzásegíti a regenerálódáshoz.

Ugyanakkor ha nem különösebben szeretjük a zöldségeket akkor a juice fogyasztás nagyszerű megoldás lehet, mert a nem kedvellt zöldségek ízét okosan eldugjuk.

Date

2016-10-20

Category

Branding, Packaging