Színek, formák, betűk, hangok – érzések és vágyak ébresztői, erről szól a Boxmedia.

 

szolgáltatások

— Boxmedia

Színek, formák, betűk, hangok – érzések és vágyak ébresztői,
erről szól a Boxmedia.

keress minket, ha arculatot szeretnél

A Boxmedia tulajdonosai egy olyan digitális kreatív ügynökséget álmodtak meg 2005-ben mely a számítógépes grafika kínálta határtalan lehetőségeket állítja a kommunikáció szolgálatába. Mára ez az egykori álom szárnyakat kapott, termékek és kampányok teljes sora bizonyítja a képzelet és grafika párosának határtalan erejét. Globális design trendeket ültetünk át a magyar piac specifikumainak megfelelő környezetbe – trendet teremtünk, termékeket és szolgáltatásokat hozunk közelebb a hazai vásárlóközönséghez.

csomagolás tervezés

Egyik erősségünk. Sok terméknek készítettünk csomagolást a gazdaság különböző szektoraiból, az egészség Vitamin Bottle, Biorgano Life, a tech Ghoo és a gyógyszeripar Actavis Valinda.

boxmedia logos packages

Restaurant kit

Az étlapok elsődleges feladata, hogy a vendégeket kiszolgálja és minél jobban informálja a közönséget a kínálatról és ezáltal minél több megrendelést generáljon. Tehát a fő lokális eladásösztönző marketing eszköz az étlap, ezért gondoljuk, hogy annak a tervezése az egyik legfontosabb feladatunk. Éttermekre specializálódtunk. Teljes külső portál tervezés, világítós displayek, étlapok és itallapok, reklámanyagok, hirdetések.

restaurant logo
KERESS MINKET
mokkacukka etlap mockup

facebook, instagram

Érj el új embereket.   Növeli a vásárlásokat.   Építsd a márkád.

Posztok, landing oldalak kezelése. Egy jó beállítás óriásplakátként vonza a lehetséges ügyfelek tekintetét. Eseti, vagy állandó jelleggel vállaljuk facebook hirdetési fiókok komplex kezelését. Probáld ki havi START csomagunkat most akciósan. Vagy kezeld magad te az oldaladat és bízz meg minket a grafikák elkészítésével.

facebook content client
ÁRAT KÉREK
post promo
springday webscreen

Weboldal készítés

Wordpress oldalak telepítése és kezelése.

logó, kisarculat és márkaépítés

Számos kis-, közép- és nagyválalat arculatát készítettük vagy újítottuk meg. Úgymint a Best Byte, a Speedshop, a Ramiris, a Springday, grafikai megjelenését gondoltuk újra teljesen az alapoktól.

ventaris szeles02 scaled
arezzo szeles scaled

online és offline kampányok

Facebook post képek tervezése heti vagy akár napi rendszerességgel. Banner kampányok, akciók folyamatos megjelenítése.

magazin szerkesztés

2011-2013-ig több mint 20 példány TV Paprika főzőmagazin. Jelenleg is kezeljük a Sikeres Sporthorgász magazin grafikai tervezését, aminek a teljes megújítását is házon belül végeztük.

horgasz magazin
borito szeles01 scaled

reklámújság szerkesztés

Korábban az Electro World és az Elektro Pont nagyáruházak magazinját szerkesztettük, mostanáig majdnem 100db BestByte címlapot terveztünk havi rendszerességgel.

ha üzenetet szeretnél küldeni, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot. köszönjük!